Posts to RCM missing? OT?

Posts to RCM missing? OT?

Post by rdan.. » Thu, 17 Feb 2000 04:00:00



I've been getting a lot of posts in RCM lately, thru Deja.com.  They are
the first in the thread but are clearly responses to a previous post.
If I'm lucky the previous post is included so I can tell what it's all
about.  But this isn't always the case.  Can anyone explain this?  Is it
likely to be dealt with in the upcoming Deja.com upgrading?

I've also had trouble with marking all messages as old (on Deja.com),
but coming back the next time and they are still indicated as current,
not already read.  Anyone else with that problem?  Thanks for any light
you can shed on all this...

danz

Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.

 
 
 

Posts to RCM missing? OT?

Post by mulli.. » Thu, 17 Feb 2000 04:00:00



Quote:

>  Anyone else with that problem?

Deja has had some pretty major burps lately.  Their search
engines were screwed up (for me anyway) for about 4 days last
week, and they are not following threads properly, still.

And yes, I've seen the replies-before-original posts, too.

It could be a general usenet problem, but I doubt it.

Jim

Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.

 
 
 

Posts to RCM missing? OT?

Post by XPRT » Thu, 17 Feb 2000 04:00:00



Hey Danz,  

Don't feel pregnant!  The rest of us just live with these daily aberrations!
Hopefully some will be addressed in the upgrade.  

Usually though upgrades take 2 steps forward and 1 step back for awhile.

Jim